Nedietní bůčkové řízky

Suroviny

750 g libovějšího bůčku od pupku
strouhanka
4 vejce
250 ml smetany na vaření

Marináda:
olej
4 stroužky česneku
koření podle chuti (grilovací, chilli, pepř, kari)
1 lžíce sojové omáčky

recept nemá fotografii

Postup

Bůček nakrájíme na plátky, naklepeme, mírně osolíme a vložíme do marinády. Necháme v ledničce nejlépe přes noc.
Druhý den vyjmeme z marinády, ale tak, aby na mase marináda trochu zůstala. Obalíme ve strouhance, potom ve vejcích a znovu ve strouhance. Smažíme na pánvi na rozpáleném oleji z obou stran. Přendáme do pekáčku, pokud zbude, vlijeme zbylý výpek i marinádu a zalijeme smetanou. Přikryjeme alobalem a dáme do trouby péct. Pekla jsem na 150 stupňů v horkovzdušné troubě asi hodinu a půl.
Pozor!
Recept je určen pro ty, kteří nedrží žádnou dietu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 346x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Nedietní bůčkové řízky


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist