Turecký špíz

Suroviny

500 g mletého vepřového masa
1 cibule
1 stroužek česneku
1 vejce
sůl
mletý černý pepř
špetka mleté skořice
olej

recept nemá fotografii

Postup

Maso vložíme do mísy, přidáme nadrobno nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek, vejce, sůl, pepř, skořici a promícháme. Navlhčenýma rukama vytvoříme váleček, po délce vpíchneme do válečku dřevěnou špejli a dobře utlačíme. Na rozehřátém oleji smažíme 5 minut z každé strany. Špízy podáváme se zeleninovým salátem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 3 679x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7,25 (počet: 4) 7,25 4 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Turecký špíz

anonym: úterý 16. ledna 2007
Turci skutečně vepřové maso nejedí. Název není odvozen od druhu masa, ale od způsobu jeho úpravy. A protože nám vepřové maso chutná, klidně ho na špízy použijeme.
anonym: pondělí 15. ledna 2007
tak toto turecky špíz teda nebude :-)))) Turci nejedia totiz vepřove!!

Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist