Bezejmenný letní salát

Suroviny

4 rajčata
1 menší salátová okurka
1 – 2 papriky
4 naťové cibulky
½ lžičky soli
1 lžíce olivového oleje
1 lžíce drobně nasekané bazalky

recept nemá fotografii

Postup

Všechnu zeleninu omyjeme, očistíme a drobně (tj. na kostičky asi 5 x 5 mm) nakrájíme. Cibulku pokrájíme i se zelenou natí. Bazalku jemně posekáme. K nakrájeným surovinám přidáme sůl a olivovový olej a lehce promícháme. Necháme chvíli odležet v chladnu a podáváme. Jako salát k jídlu, ale také samostatně třeba s opečenými plátky toustového chleba.
Poznámka:
Pro dospělé můžeme zpestřit přidáním jemně nasekané feferonky nebo čili papričky.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 564x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Bezejmenný letní salát


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist