Masové kostky na thajském grillu

Suroviny

500 g masových kostek ( krůtí, kuřecí, vepřové)
1 lžíce koření thajský grill
2 rajčátka
1 sklenička kaparů ve vinném nálevu
1 šlehačka nebo smetana
sůl
1 cibule
1 pórek
olej

recept nemá fotografii

Postup

Na oleji orestujeme pokrájenou cibuli a polovinu nakrájeného pórku. Přidáme maso nakrájené na kostky, lžíci thajského grillu a necháme dusit ve vlastní šťávě. Asi v polovině dušení přidáme nakrájená rajčata. Podle potřeby podléváme vodou tak, aby byla šťáva z cibule a pórku taková hustší. Před koncem dušení přidáme zbytek nakrájeného pórku a vlijeme celou skleničku kaparů. Zamícháme, necháme prohřát, přidáme šlehačku a zase mícháme do zhoustnutí. Na závěr můžeme podle potřeby přisolit.
Podáváme s těstovinami, rýží nebo různě upravenými brambory.

Thajský grill - složení: sůl (max.50%),sladká paprika, chilli, mletý pepř a mletý badyán. Prodává se na trhu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 645x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Masové kostky na thajském grillu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist