Grilovaný pstruh
Suroviny
1 pstruh (asi 300 g)
sůl
mletý pepř
čerstvé bylinky (rozmarýn, tymián, majoránka..)
3 dlouhé plátky anglické slaniny
citrón
Postup
Pstruha opláchneme, důkladně osušíme a zevnitř i zvenku osolíme a opepříme. Břišní dutinu naplníme posekanými bylinkami. Na bocích několikrát nařízneme kůži a pstruha obtočíme plátky slaniny. Grilujeme na mírnějším žáru každé strany asi 7 minut.
Podáváme obloženého různými druhy listových salátů a s plátky citrónu.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2 639x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Grilovaný pstruh
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!