Grilovaný pstruh

Suroviny

1 pstruh (asi 300 g)
sůl
mletý pepř
čerstvé bylinky (rozmarýn, tymián, majoránka..)
3 dlouhé plátky anglické slaniny
citrón

recept nemá fotografii

Postup

Pstruha opláchneme, důkladně osušíme a zevnitř i zvenku osolíme a opepříme. Břišní dutinu naplníme posekanými bylinkami. Na bocích několikrát nařízneme kůži a pstruha obtočíme plátky slaniny. Grilujeme na mírnějším žáru každé strany asi 7 minut.
Podáváme obloženého různými druhy listových salátů a s plátky citrónu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 639x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Grilovaný pstruh


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist