Zapékané brambory pro otylky v římském hrnci

Suroviny

1000 g syrových brambor
3 dužnaté zelené papriky a jedna červená
2 větší cibule
300 g točeného salámu
nějaké koření třeba grilovací
pepř nebo podle chuti
sůl
trošku kečupu

recept nemá fotografii

Postup

Brambory namočíme do studené vody a necháme odmočit. Pak je důkladně omyjeme a nakrájíme na plátky, silné asi 5 mm. Cibuli oloupeme, nakrájíme na plátky a dáme na dno římského hrnce. Na to poklademe brambory, na kostky nakrájené papriky a pokrájený točený salám, promícháme, osolíme, posypeme kořením, polijeme kečupem, přikryjeme a dáme do studené trouby péct. Pekla jsem 1,5 hodiny od zapnutí trouby.
Zeleninu si může každý dát takovou, jakou má rád - rajčata, kukuřici atd. Důležité je to, že není potřeba žádný tuk.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 366x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zapékané brambory pro otylky v římském hrnci


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist