Zapékané brambory pro otylky v římském hrnci
Suroviny
1000 g syrových brambor
3 dužnaté zelené papriky a jedna červená
2 větší cibule
300 g točeného salámu
nějaké koření třeba grilovací
pepř nebo podle chuti
sůl
trošku kečupu
Postup
Brambory namočíme do studené vody a necháme odmočit. Pak je důkladně omyjeme a nakrájíme na plátky, silné asi 5 mm. Cibuli oloupeme, nakrájíme na plátky a dáme na dno římského hrnce. Na to poklademe brambory, na kostky nakrájené papriky a pokrájený točený salám, promícháme, osolíme, posypeme kořením, polijeme kečupem, přikryjeme a dáme do studené trouby péct. Pekla jsem 1,5 hodiny od zapnutí trouby.
Zeleninu si může každý dát takovou, jakou má rád - rajčata, kukuřici atd. Důležité je to, že není potřeba žádný tuk.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 366x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Zapékané brambory pro otylky v římském hrnci
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!