Tvarohová bublanina II.

Suroviny

5 vajec
250 g moučkového cukru
250 g měkkého tvarohu
100 ml oleje
250 g polohrubé mouky
1 prášek do pečiva
čerstvé nebo mražené drobné ovoce

recept nemá fotografii

Postup

Žloutky utřeme s moučkovým cukrem do pěny. Přidáme tvaroh a rozmícháme, přilijeme olej. Poté přidáme mouku promíchanou s práškem do pečiva. Nakonec vmícháme tuhý sníh z bílků. Těsto nalijeme a rovnoměrně rozetřeme na plech vytřený tukem a vysypaný hrubou moukou. Poklademe ovocem a vložíme do trouby rozehřáté na 200 stupňů C. Upečeme do růžova.
Necháme zchladnout, poprášíme moučkovým cukrem a krájíme na řezy.
Poznámka:
Tento recept je velmi jednoduchý, a i když jsem si myslela, že mě v oblasti bublanin již nic nepřekvapí, příjemně mě překvapil výsledek. Bublanina je jemná, příjemně vláčná, nedrobí se. Chutná dobře i další den. Takže zkoušejte, zvláště když máte ještě v tomto období v mrazáku vlastní mražené ovoce.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 408x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Tvarohová bublanina II.


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist