Bramborová s hříbky
Suroviny
Houby (čertsvé i mražené)
3 brambory
1 cibule
naťová cibulka nebo pažitka
máslo (olej)
1 lžička Podravky
2 lžíce Ramy Cremefine (nebo smetany)
sůl
kmín
mletý pepř
Postup
Když náhodou objevíte v mrazícím boxu nespotřebované mražené houby, můžete si připravit tuto jednoduchou polévku.
Houby necháme téměř rozmrazit. Oloupeme si brambory a nakrájíme je na kostičky. Dáme je vařit do osolené vody s kmínem. Na másle a nakrájené cibulce trochu podusíme houby a přidáme do vařící se vody s bramborami. Uvaříme do měkka. Nakonec přidáme Podravku a třeba až na talíři vmícháme smetanu a polévky posypeme nakrájenou pažitkou.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 723x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Bramborová s hříbky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!