Ovocný mls

Suroviny

2 hrušky
2 lžíce griotky
2 lžíce cukru
1 lžíce másla
4 jahody
4 kuličky hroznového vína
ořechy a čokoládová poleva na ozdobení

recept nemá fotografii

Postup

Hrušky oloupeme, vykrojíme jádřince a rozkrájíme je na osminky. Vložíme do kastrolku, přidáme máslo, cukr a griotku a podusíme asi 5 minut až změknou. Odstavíme, necháme chladnout a věnujeme se čištění a krájení dalšího ovoce. Můžeme použít různé druhy ovoce podle sezóny.
Vlahé hrušky rozložíme na talířek, polijeme šťávou, která vznikla spojením másla, cukru a griotky, doplníme dalším ovocem a ozdobíme třeba čokoládovou polevou. Podáváme jako lehký ovocný moučník.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 368x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ovocný mls


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist