Ovocný mls
Suroviny
2 hrušky
2 lžíce griotky
2 lžíce cukru
1 lžíce másla
4 jahody
4 kuličky hroznového vína
ořechy a čokoládová poleva na ozdobení
Postup
Hrušky oloupeme, vykrojíme jádřince a rozkrájíme je na osminky. Vložíme do kastrolku, přidáme máslo, cukr a griotku a podusíme asi 5 minut až změknou. Odstavíme, necháme chladnout a věnujeme se čištění a krájení dalšího ovoce. Můžeme použít různé druhy ovoce podle sezóny.
Vlahé hrušky rozložíme na talířek, polijeme šťávou, která vznikla spojením másla, cukru a griotky, doplníme dalším ovocem a ozdobíme třeba čokoládovou polevou. Podáváme jako lehký ovocný moučník.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 368x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Ovocný mls
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!