Špekáčkový salát II
Suroviny
6 špekáčků (nebo libových párků)
2 kyselé okurky
1 cibule (i červená)
2 lžíce krájené sterilované červené kapie
1 konzerva sterilovaného hrášku s kukuřicí
4 lžíce majonézy
2 lžíce hořčice
1 feferonka
sůl
cukr
Postup
Oloupané uzeniny a kyselé okurky nakrájíme na tenká kolečka, cibuli na kostičky, feferonku na malé kousíčky. Přidáme kapii, hrášek a kukuřici, hořčici, majonézu, sůl a trochu cukru. Promícháme a podáváme. Třeba s celozrnným pečivem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 919x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Špekáčkový salát II
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!