Vepřové závitky v římském hrnci
Suroviny
4 vepřové plátky
2 nožičky paprikové klobásy
2 kyselé okurky
cibule
hořčice
sůl
pepř
1 kg syrových brambor
5 stroužků česneku
mletá paprika
1 lžíce posekané petrželky
1 Tatra mléko
Postup
Plátky masa naklepeme, osolíme, popepříme, potřeme hořčicí, přidáme cibuli nakrájenou na kolečka, půlku klobásy a nakrájenou okurku. Zavineme, spíchneme párátky. Do hrnce dáme na kousky nakrájené brambory, osolíme, přidáme na plátky nakrájený česnek, petrželku. Promícháme a posypeme mletou paprikou. Na vrch dáme závitky, zalijeme Tatrou a dáme do trouby péct. Pečeme asi na 200 stupňů asi 1,5 hodiny.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 194x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Vepřové závitky v římském hrnci
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!