Grilovaná drůbeží jatýrka

Suroviny

500 g kuřecích jater
1 lžička chilli koření
3 lžíce másla
sůl
citrón

recept nemá fotografii

Postup

Játra opláchneme a pokrájíme na středně velké kousky (budou se potom napichovat na jehly). Do šťávy z jednoho citrónu přidáme chilli koření a játra do této marinády vložíme alespoň na dvě hodiny.
Zatím si rozpustíme máslo a necháme zchladnout. Připravíme si také nějaký zeleninový salát – nejlépe z hlávkového či ledového salátu a chléb jako přílohu.
Marinované kousky jater napícháme na grilovaní jehly, potřeme rozpuštěným máslem a grilujeme asi 10 minut. Během grilování otáčíme a potíráme mašlovačkou máslem.
Solíme až před podáváním.
Poznámka:Játra můžeme při grilování posypat troškou tymiánu (čerstvého či sušeného).

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 851x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Grilovaná drůbeží jatýrka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist