Drůbeží játra v těstíčku s jogurtovou omáčkou

Suroviny

Na těstíčko:
1 balíček drůbežích jater (500 g)
3 vejce
3-4 lžíce polohrubé mouky
3-4 lžíce naturalmylu (bramborový škrob)
koření podle chuti (grilovací, kari, papriku, atd. to které máte rádi)
lze přidat i bylinky
2 lžíce oleje
2 lžíce sojové omáčky

Na omáčku:
1 velký jogurt
libeček nebo jiné bylinky, jaké kdo má rád
2 stroužky česneku

recept nemá fotografii

Postup

Rozmrazená játra obalíme v polohrubé mouce, namáčíme do těstíčka a smažíme do růžova.
Když máme všechna játra osmažená, dáme je stranou. Do výpeku dáme pokrájený libeček a necháme chvilku zarestovat. Pak přidáme jogurt, prolisovaný česnek, zamícháme, osolíme nebo jinak upravíme. Omáčkou přeléváme řízečky.

Podáváme s brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 532x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Drůbeží játra v těstíčku s jogurtovou omáčkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist