Drůbeží játra v těstíčku s jogurtovou omáčkou
Suroviny
Na těstíčko:
1 balíček drůbežích jater (500 g)
3 vejce
3-4 lžíce polohrubé mouky
3-4 lžíce naturalmylu (bramborový škrob)
koření podle chuti (grilovací, kari, papriku, atd. to které máte rádi)
lze přidat i bylinky
2 lžíce oleje
2 lžíce sojové omáčky
Na omáčku:
1 velký jogurt
libeček nebo jiné bylinky, jaké kdo má rád
2 stroužky česneku
Postup
Rozmrazená játra obalíme v polohrubé mouce, namáčíme do těstíčka a smažíme do růžova.
Když máme všechna játra osmažená, dáme je stranou. Do výpeku dáme pokrájený libeček a necháme chvilku zarestovat. Pak přidáme jogurt, prolisovaný česnek, zamícháme, osolíme nebo jinak upravíme. Omáčkou přeléváme řízečky.
Podáváme s brambory.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 532x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Drůbeží játra v těstíčku s jogurtovou omáčkou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!