Vinná klobása na pivu

Suroviny

1 kg vinné klobásy
300 ml černého piva
1 lžíce ostré hořčice
3 lžíce oleje

recept nemá fotografii

Postup

Vinnou klobásu rozdělíme na porce, každou svineme do spirály a propíchneme špejlí, aby držela pohromadě. Na pánvi si rozpálíme olej a klobásové spirály na něm po obou stranách trochu opečeme (ne moc). Předáme je do zapékací misky a zalijeme pivem, ve kterém jsme rozmíchali hořčici. Vložíme do trouby a zapékáme asi 20 minut.
Během této doby si připravíme jako přílohu třeba bramborovou kaši a rychlý oběd je hotov.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 734x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vinná klobása na pivu


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist