Vinná klobása na pivu
Suroviny
1 kg vinné klobásy
300 ml černého piva
1 lžíce ostré hořčice
3 lžíce oleje
Postup
Vinnou klobásu rozdělíme na porce, každou svineme do spirály a propíchneme špejlí, aby držela pohromadě. Na pánvi si rozpálíme olej a klobásové spirály na něm po obou stranách trochu opečeme (ne moc). Předáme je do zapékací misky a zalijeme pivem, ve kterém jsme rozmíchali hořčici. Vložíme do trouby a zapékáme asi 20 minut.
Během této doby si připravíme jako přílohu třeba bramborovou kaši a rychlý oběd je hotov.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 734x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Vinná klobása na pivu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!