Fazole po bretaňsku
Suroviny
2 konzervy fazolí v rajčatovém nálevu
1 cibule
2 lžíce másla
4 rajčata
šťáva z pečeného masa
sůl
Postup
Rajčata nařízneme do křížku, spaříme a oloupeme. Nakrájíme je na kostičky. Cibuli oloupeme a také nakrájím na kostičky. Osmažíme ji na másle, přidáme nakrájená rajčata a podusíme. Potom přidáme fazole i s nálevem a za stálého míchání je prohřejeme. Přisolíme a ochutíme šťávou z pečeného masa. Místo šťávy z pečeného masa můžeme promíchat i s jemně nakrájenou a opečenou slaninou. Takto upravené fazole podáváme jako přílohu k vařeným nebo sázeným vejcím.
Poznámka:
Luštěnin není v naší stravě nikdy dost. Příprava je rychlá a je to jídlo i cenově přijatelné.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 3 019x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Fazole po bretaňsku
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!