Fazole po bretaňsku

Suroviny

2 konzervy fazolí v rajčatovém nálevu
1 cibule
2 lžíce másla
4 rajčata
šťáva z pečeného masa
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Rajčata nařízneme do křížku, spaříme a oloupeme. Nakrájíme je na kostičky. Cibuli oloupeme a také nakrájím na kostičky. Osmažíme ji na másle, přidáme nakrájená rajčata a podusíme. Potom přidáme fazole i s nálevem a za stálého míchání je prohřejeme. Přisolíme a ochutíme šťávou z pečeného masa. Místo šťávy z pečeného masa můžeme promíchat i s jemně nakrájenou a opečenou slaninou. Takto upravené fazole podáváme jako přílohu k vařeným nebo sázeným vejcím.
Poznámka:
Luštěnin není v naší stravě nikdy dost. Příprava je rychlá a je to jídlo i cenově přijatelné.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 954x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Fazole po bretaňsku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist