Omáčkové lečo
Suroviny
2 papriky
6 rajčat
200 až 300 g měkkého salámu (Gothaj)
1 lžíce polohrubé mouky
2 lžíce oleje
1 lžička soli
1/2 hrníčku vody
1 zakysaná smetana
Postup
Papriky jemně nakrájíme a dáme dusit se 2 lžícemi oleje (pod pokličkou). Když změknou, přidáme nakrájená rajčata i salám, přilijeme v půl hrníčku rozšlehanou polohrubou mouku i sůl avše povaříme. Na závěr přidáme zakyslou smetanu, krátce ještě povaříme a podáváme s brambory nebo knedlíky.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2 267x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Omáčkové lečo
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!