Hrk hrk buchta
Suroviny
Těsto:
1 1/2 hrnku polohrubé mouky
1 hrnek cukru (míň)
1/2 hrnku mléka
1/2 hrnku oleje
2 vejce
prášek do pečiva
Krém:
2 mandarinkové kompoty nebo jeden anansový (kostičky)
1 šlehačka + 1 ztužovač
1 pudink bez vaření
Postup
Suroviny na těsto zamícháme, rozprostřeme na plech vytřený tukem a vysypaný hrubou moukou. Na upečené těsto namažeme krém a dáme do ledničky vychladit.
Suroviny na krém dáme do nádoby, uzavřeme víkem a hrkáme, dokud se nespojí v krém. (lze i šlehačem, potom ale ovoce vmícháme až nakonec).
Poznámka: Odposlechnuto z rozhlasu, původem z Libčan u Hradce Králové
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 3 685x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Hrk hrk buchta
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!