Strakaté rybí filé

Suroviny

4 plátky rybího filé
4 malé cibule
4 velká rajčata
šťáva ze 2 citrónů
1 lžička worcesterské omáčky
na špičku nože šafránu
20 g másla
čerstvý kopr
sůl
mletý pepř

recept nemá fotografii

Postup

Rybí filé osolíme, opepříme, zalijeme citrónovou šťávou a pokapeme worcesterskou omáčkou, poprášíme šafránem a necháme 3 hodiny odležet.
Před vlastní přípravou si oloupeme cibuli a nakrájíme ji na plátky. Také omytá rajčata nakrájíme na plátky. Na kousku másla orestujeme kolečka cibule a cibuli i s tukem vlijeme do zapékací misky. Poklademe kolečky rajčat, posypeme nasekaným koprem a navrch položíme marinované plátky rybího filé. Vložíme do trouby a krátce zapečeme.
Podáváme s různě upravenými brambory.

Poznámka:Proti původnímu receptu byla místo kopru použita bazalka.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 352x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Strakaté rybí filé


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist