Zapečené houby s Hermelínem
Suroviny
Asi 600 g hlaviček hub
1 až 2 Hermelíny
1 větší cibule
5 stroužků česneku
pepř
vegeta
1/2 lžičky adžiky
2 až 3 vejce
olej
Postup
Na olej dáme pokrájenou cibulku a necháme ji smažit dozlatova. Pak přidáme na kostky nakrájené hlavičky hub, přidáme vegetu a rozetřený česnek, pepř, adžiku a za stálého míchání necháme dusit, bez přidání vody asi 10 až 15 minut. Odstavíme z plotny a přidáme, pokud to půjde, na kostičky nakrájený Hermelín. Pokud nepůjde, tak ho vidličkou rozmačkáme. Pořádně promícháme, sýr se začne rozpouštět, rozkvedláme vejce a přidáme do hub. Řádně promícháme a dáme do trouby zapéct na 200 stupňů na 20 minut, nebo až se udělá taková kůrčička, záleží na troubě.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 433x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Zapečené houby s Hermelínem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!