Zbojnické vepřové maso

Suroviny

500 g vepřového plecka
200 g anglické slaniny
100 g žampionů
100 g uzeného sýra
4 zelené papriky
3 feferonky
1 velká cibule
sůl
mletý pepř
1 lžíce hladké mouky
3 lžíce oleje

recept nemá fotografii

Postup

Maso pokrájíme na menší plátky, lehce naklepeme, osolíme, opepříme a poprášíme moukou. Slaninu nakrájíme na proužky, uzený sýr na kostičky. Z paprik a feferonek odstraníme jádřince a nakrájíme je také na proužky. Žampiony očistíme a nakrájíme na plátky. Cibuli oloupeme a nakrájíme na kostičky.
Na pánvi si rozpálíme olej a maso na něm rychle opečeme. Přesuneme ho do zapékací misky. Na zbývajícím oleji opečeme slaninu a cibuli, přidáme žampiony a ještě trochu orestujeme. Tuto směs promícháme s nakrájenými paprikami, feferonkami a uzeným sýrem a navršíme ji na maso v zapékací misce. Přidáme několik lžíc vody, přiklopíme a pečeme v troubě, až je maso měkké.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 659x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Zbojnické vepřové maso


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist