Grenadina
Suroviny
200 g různého sezónního ovoce
400 ml pomerančového džusu
2 lžíce cukru
4 lžíce griotky (višňového sirupu)
600 ml minerálky (sektu)
kostky ledu
Postup
Cukr rozpustíme v džusu. Ovoce očistíme, omyjeme, větší druhy pokrájíme na kostky. Rozdělíme ho do sklenic (sklenice naplníme ovocem do dvou třetin) a zalijeme griotkou (nebo višňovým sirupem). Potom opatrně přilijeme džus, aby se s griotkou hned nesmíchal a doplníme minerálkou nebo sektem a kostkou ledu. Podáváme s dlouhou lžičkou na ovoce a s brčkem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 3 043x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Grenadina
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!