Vepřové na Moravance
Suroviny
6 vepřových řízků
3 vajička
1 sklenice Moravanky
(nebo jiný zeleninový salát s feferonkou)
strouhanka
olej
máslo
sůl
mletý pepř
Postup
Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme ve strouhánce. Rozšleháme vajíčka a dáme olej na pánev. Když je olej na pánvi horký, řízky máčíme ve vajíčku a smažíme na pánvi. Zeleninový salát scedíme a větší kousky zeleniny pokrájíme. Do pekáčku (remosky) vložíme smažené řízky a salát. Každý řízek polijeme asi 2-3 lžičkami nálevu ze salátu a pokapeme máslem. Pekáček přiklopíme a zapečeme asi 15-20 minut.
Příloha: hranolky, krokety,bramborová kaše, brambory nebo pečivo
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2 563x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Vepřové na Moravance
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!