Vepřové na Moravance

Suroviny

6 vepřových řízků
3 vajička
1 sklenice Moravanky
(nebo jiný zeleninový salát s feferonkou)
strouhanka
olej
máslo
sůl
mletý pepř

recept nemá fotografii

Postup

Řízky naklepeme, osolíme, opepříme a obalíme ve strouhánce. Rozšleháme vajíčka a dáme olej na pánev. Když je olej na pánvi horký, řízky máčíme ve vajíčku a smažíme na pánvi. Zeleninový salát scedíme a větší kousky zeleniny pokrájíme. Do pekáčku (remosky) vložíme smažené řízky a salát. Každý řízek polijeme asi 2-3 lžičkami nálevu ze salátu a pokapeme máslem. Pekáček přiklopíme a zapečeme asi 15-20 minut.
Příloha: hranolky, krokety,bramborová kaše, brambory nebo pečivo

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 563x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 4,50 (počet: 2) 4,50 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Vepřové na Moravance


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist