Kedlubnová polévka
Suroviny
2 větší kedlubny nastrouhané na nhrubo
1 cibule
1 menší mrkev
1 lžíce hladké mouky
1 lžíce másla
mletý pepř
kopr (nemusí být)
sůl
maggi (polévkové koření)
Postup
Na olej dáme pokrájenou cibuli a nahrubo nastrouhanou mrkev a necháme chvilku restovat. Pak přidáme 1 nahrubo nastrouhanou kedlubnu a ještě chvilku restujeme. Zamícháme lžíci hladké mouky, aby se udělala jíška. Zalijeme vodou a přidáme druhou kedlubnu, opepříme a necháme vařit doměkka.
Na konec dochutíme solí a přidáme pár kapek maggi. Kdo má rád kopr, může ho do polévky přidat úplně na závěr.
Pozor: polévka je uvařená za chvilku
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 470x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Kedlubnová polévka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!