Špekáčky v omáčce

Suroviny

1 kg špekáčků (točeného salámu, měkkého salámu)
3 cibule
5 větších kyselých okurek
Omáčka:
16 lžic vody
8 lžic kečupu
8 lžic plnotučné hořcice
8 lžic oleje (olivového)
6 lžic octa
2 lžíce cukru
1 1/2 lžíce worcesteru
podravka (sůl)
chilli koření (pepř)

recept nemá fotografii

Postup

Uzeninu oloupeme a nakrájíme na plátky ( tak silné, aby se nám dobře jedly). S cibulí a okurkami uděláme to samé. Po nakrájení dáme vařit omáčku. Do kastrůlku odměříme přísady a necháme přejít varem, pak dáme asi 10 minut odležet (vychladit). Vše společně promícháme a je-li třeba dochutíme. Jíme hned nebo po vychlazení. Podáváme z pečivem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 685x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Špekáčky v omáčce


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist