Špekáčky v omáčce
Suroviny
1 kg špekáčků (točeného salámu, měkkého salámu)
3 cibule
5 větších kyselých okurek
Omáčka:
16 lžic vody
8 lžic kečupu
8 lžic plnotučné hořcice
8 lžic oleje (olivového)
6 lžic octa
2 lžíce cukru
1 1/2 lžíce worcesteru
podravka (sůl)
chilli koření (pepř)
Postup
Uzeninu oloupeme a nakrájíme na plátky ( tak silné, aby se nám dobře jedly). S cibulí a okurkami uděláme to samé. Po nakrájení dáme vařit omáčku. Do kastrůlku odměříme přísady a necháme přejít varem, pak dáme asi 10 minut odležet (vychladit). Vše společně promícháme a je-li třeba dochutíme. Jíme hned nebo po vychlazení. Podáváme z pečivem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 685x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Špekáčky v omáčce
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!