Domácí jahodová zmrzlina
Suroviny
300 g jahod
300 g krupicového cukru
200 g jemného tvarohu
200 ml smetany
Postup
Jahody rozmačkáme, smícháme s cukrem, tvarohem a smetanou a ušleháme do pěny. Tou naplníme vhodné formičky (mističky) a dáme nejméně na 6 hodin zmrazit.
Zmražené vyklopíme, polijeme třeba rozpuštěnou čokoládou, posypeme třeba nastrouhanými ořechy, obložíme čerstvými jahodami a přidáme oplatku.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2 632x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Domácí jahodová zmrzlina
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!