Těstovinový salát se zelenými fazolkami

Suroviny

250 g zelených fazolek
sůl
mletý černý pepř
100 g těstovin
200 g červených a žlutých paprik
50 g naťových cibulek
zelená petrželka
2 lžíce vinného octa
2 lžičky kremžské hořčice
2 lžíce olivového oleje

recept nemá fotografii

Postup

Fazolky můžeme použít i zmražené a nejdříve se uvaříme v osolené vodě (stačí asi 10 až 15 minut). Zcedíme a necháme zchladnout. Těstoviny uvaříme podle návodu na obalu, slijeme a také necháme zchladnout.
Ocet smícháme s hořčicí, solí, pepřem a olejem, řádně promícháme. Nakonec do zálivky přidáme nakrájené naťové cibulky a nasekanou zelenou petrželku. Papriky nakrájíme na proužky. Uvařené těstoviny, fazolky a papriku přelijeme zálivkou, promícháme a necháme alespoň 30 minut odležet.
Před podáváním ho můžeme ozdobit snítkou petrželky nebo jinými zelenými bylinkami.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 216x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Těstovinový salát se zelenými fazolkami


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist