Rybí filé z růžovou omáčkou
Suroviny
4 porce rybího filé
1 větší cibule
2 stroužky česneku
zelená petrželka
sůl
mletý pepř
1 bílý jogurt
2 lžíce kečupu
100 g tvrdého sýra
kousek másla
Postup
Porce rybího filé částečně rozmrazíme, osolíme a opepříme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na tenká půlkolečka. Česnek oloupeme a nakrájíme na plátky. Opranou petrželku jemně nasekáme. Cibuli, česnek a petrželku smícháme a touto směsí potřeme plátky rybího filé. Necháme asi hodinu odležet, během této doby filé otočíme na druhou stranu. Maso tak přijme vůni cibule a česneku.
Zapékací misku lehce vytřeme máslem a na dno vložíme filé obalené v zeleninové směsi. Zalijeme jogurtem smíchaným s kečupem a dáme péct do trouby. Ke konci pečení posypeme nudličkami tvrdého sýra a necháme ještě pár minut zapéct.
Podáváme s bramborem nebo s hranolky.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 325x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Rybí filé z růžovou omáčkou
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!