Kuřecí steak Herkules

Suroviny

4 kuřecí řízky
1 plechovka žampionů
1 pórek
100 g salámu Herkules
sůl
bílý pepř
1 lžíce oleje
250 ml smetany ke šlehání
100 g tvrdého sýra

recept nemá fotografii

Postup

Kuřecí prsa opláchneme, osušíme a lehce naklepeme (nejlépe přes fólii). Očištěný pórek nakrájíme na silnější kolečka, salám na proužky. Zapékací misku vytřeme olejem a vložíme do ní osolené a opepřené kuřecí řízky. Posypeme je pórkem, salámem, žampiony a zalijeme smetanou. Přiklopíme pokličkou, vložíme do trouby a pečeme asi 20 minut.
Než budou steaky hotové, připravíme si přílohu – rýži nebo třeba zlatavé hranolky a čerstvou zeleninu nebo salát z čerstvé zeleniny.
Poznámka:
Nic nového pod sluncem, ale je to rychlé, lehké a dobré.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 670x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kuřecí steak Herkules


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist