Kuřecí steak Herkules
Suroviny
4 kuřecí řízky
1 plechovka žampionů
1 pórek
100 g salámu Herkules
sůl
bílý pepř
1 lžíce oleje
250 ml smetany ke šlehání
100 g tvrdého sýra
Postup
Kuřecí prsa opláchneme, osušíme a lehce naklepeme (nejlépe přes fólii). Očištěný pórek nakrájíme na silnější kolečka, salám na proužky. Zapékací misku vytřeme olejem a vložíme do ní osolené a opepřené kuřecí řízky. Posypeme je pórkem, salámem, žampiony a zalijeme smetanou. Přiklopíme pokličkou, vložíme do trouby a pečeme asi 20 minut.
Než budou steaky hotové, připravíme si přílohu – rýži nebo třeba zlatavé hranolky a čerstvou zeleninu nebo salát z čerstvé zeleniny.
Poznámka:
Nic nového pod sluncem, ale je to rychlé, lehké a dobré.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 670x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Kuřecí steak Herkules
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!