Játra na kyselo

Suroviny

600 g vepřových jater nebo drůbežích
1 malá sklenice zeleninového leča
sůl
mletý pepř
olej
balzamikový ocet
2 cibule
4 stroužky česneku worchesterová omáčka

recept nemá fotografii

Postup

Na olej dáme nadrobno pokrájenou cibuli a necháme smažit dozlatova. Potom přidáme na kostičky nakrájená játra, opeříme, přidáme na plátky nakrájený česnek, podlijeme vodou podle potřeby a necháme dusit do měkka. Když jsou játra měkká, přidáme zeleninové lečo, osolíme, dáme podle chuti balzamikový ocet a worchesterovou omáčku. Játra by měla být jemně nakyslá. Pokud použijeme drůbeží játra, je to velmi rychlá večeře.
Podáváme s rýží, hranolky atd.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 964x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Játra na kyselo


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist