Česneková cibulačka
Suroviny
4 cibule
4 stroužky česneku
2 krajíce chleba
mletý pepř
sůl
1 kostka masoxu
sádlo
100 g strouhaného sýra
zelená petrželka
Postup
Začneme s přípravou vývaru s masoxem. Poté oloupeme cibuli a nakrájíme na tenká kolečka. Na pánvi rozpálíme lžíci sádla a na něm cibuli osmažíme do zlatova. Během smažení přidáme k cibuli prolisované stroužky česneku. Osmaženou cibulovou směs zalijeme připraveným vývarem, přivedeme znovu k varu, osolíme a opepříme a necháme ještě asi 10 minut povařit. Na pánev dáme druhou lžíci sádla a na něm osmažíme na kostky nakrájený chléb. Zelenou petrželku opláchneme, necháme okapat a jemně nakrájíme. Sýr nahrubo nastrouháme.
Do připravených talířů dáme opečený chléb, nastrouhaný sýr a zelenou petrželku a teprve potom nalijeme připravenou polévku.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 628x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Česneková cibulačka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!