Pikantní hořčice
Suroviny
1 velký kelímek plnotučné hořčice
4 kyselé okurky
1 malá sklenice sterilovaných červených paprik
1 cibule
1 feferonka (zelená)
Postup
Okurky i sterilované papriky vyjmeme z nálevu a necháme důkladně okapat. Obojí potom nadrobno nakrájíme. Cibuli oloupeme a nakrájíme na malé kostičky, feferonku rozřízneme, odstraníme jadérka a také nakrájíme. Hořčici (koupíme nějakou kvalitnější), vyklopíme do misky, přidáme nakrájenou zeleninu a promícháme. Směs dáme do zavařovací sklenice a uložíme nejméně na tři dny někde v chladnu. Podáváme jako pikantní přílohu k vařeným masům, ale i třeba i k vejcím uvařeným natvrdo.
Poznámka:
Místo uvedené nakládané zeleniny můžete použít i svou oblíbenou nakládanou zeleninovou směs.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 415x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Pikantní hořčice
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!