Bejlíz
Suroviny
1/4 l rumu
1 slazené mléko Tatra
1 smetana ke šlehání
Postup
Slazenou Tatru dáme na 2 1/2 hodiny vařit. Plechovka musí být při vaření ponořená. Po vychladnutí vše dáme do mixéru a rozšleháme. Můžeme ihned podávat. Takto připravený likér vydrží v láhvi i několik měsíců.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2 108x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Bejlíz
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!