Bejlíz

Suroviny

1/4 l rumu
1 slazené mléko Tatra
1 smetana ke šlehání

recept nemá fotografii

Postup

Slazenou Tatru dáme na 2 1/2 hodiny vařit. Plechovka musí být při vaření ponořená. Po vychladnutí vše dáme do mixéru a rozšleháme. Můžeme ihned podávat. Takto připravený likér vydrží v láhvi i několik měsíců.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 108x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Bejlíz


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist