Mexické maso

Suroviny

500 g mletého hovězího masa
olej
1 malá cuketa
1 paprika, nejlépe žlutá nebo červená
1 větší rajský protlak
1 sterilované červené fazole
1 kysaná smetana
sůl
trocha skořice nebo mleté papriky (sladké i pálivé)

recept nemá fotografii

Postup

Maso osmahnete na trošce oleje, přidáme rajský protlak, sterilované fazole. Osolíme a přidáme skořici nebo mletou papriku. Maso dusíme pod pokličkou na mírném plameni. Když je téměř měkké, přidáme na kostičky nakrájenou cuketu a papriku. Chvíli ještě dusíme tak, aby zelenina zůstala křupavá.
Podáváme ozdobené kysanou smetanou, jako přílohu můžeme použít brambory, rýži nebo chléb.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 4 209x

Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 7,50 (počet: 4) 7,50 4 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Mexické maso


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist