Krůtí prsíčka podle hospodskýho
Suroviny
1000 g krůtích prsíček
2 čabajské nebo paprikové klobásy
1 sklenička kaparů
1 šlehačka
olej
sůl
mletý pepř
špetka papriky
1 cibule
kousek pórku
Postup
Na olej dáme zpěnit na kostičky pokrájenou cibuli a pokrájený pórek. Do cibule přidáme na kousky pokrájená prsíčka, osolíme, opepříme a přidáme špetku papriky a necháme dusit ve vlastní šťáávě. Pokud je potřeba, podlijeme trochou vody. Když je maso měkké, přidáme na kolečka pokrájenou klobásu, chvilku prohřejeme, přidáme kapary a zalijeme šlehačkou. Necháme chvilku povařit.
Pokud budeme prsíčka připravovat jako minutku, necháme cibuli a pórek o trochu déle restovat na oleji. Postup dále stejný.
Příloha: bramboráčky, hranolky nebo opečené brambory
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 3 306x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Krůtí prsíčka podle hospodskýho
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!