Vídeňský bramborový salát
Suroviny
brambory
cibule
olej
ocet
cukr
pepř
sůl
Postup
Brambory uvaříme ve slupce. Slijeme vodu a ještě teplé je oloupeme, nakrájíme na kostičky a promícháme s trochou oleje. Pak přidáme oloupanou a nadrobno nakrájenou cibuli. Z vody, octa, cukru, pepře a soli si připravíme zálivku a vlijeme přiměřené množství do brambor tak, aby salát byl přiměřeně hustý. Je-li třeba, salát ještě osolíme a opepříme a necháme jej na chladném místě dobře odležet.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 8 714x
Hodnocení receptu:
7,13 (počet: 8)
7,13
8
10
Komentáře receptu Vídeňský bramborový salát
anonym: | sobota 12. dubna 2008 |
rostlinný | |
anonym: | čtvrtek 20. prosince 2007 |
Oleje je tam opravu jen troška, používám rostlinný. Zdena | |
anonym: | čtvrtek 20. prosince 2007 |
A olej jaký? |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!