Tatarské azu
Suroviny
1000 g hovězího zadního masa
2 velké cibule
8 velkých sladkokyselých okurek
olej
máslo
sůl
mletý pepř
1 malý rajský protlak
stejné množství kečupu
smetana
Postup
Do kastrolu dáme rozehřát trochu oleje a trochu másla, na to dáme rozkrájenou cibuli a na hranolky pokrájené maso. Osolíme, opepříme a necháme dusit ve vlastní šťávě. Když je maso asi do půlky hotové, přidáme na nudličky pokrájené okurky, rajský protlak a kečup a necháme dusit do měkka. Na závěr přimícháme smetanu. Pokud jsme udělali šťávy víc, je možné zahustit hladkou mouku.
Jako příloha se podávají opečené brambory nebo hranolky
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 800x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Tatarské azu
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!