Hodolanská omáčka s klobásou

Suroviny

4 velké brambory
2 nožky klobásy
1 kostka masoxu
majoránka
nové koření, bobkový list
jíška Knorr světlá

5 lžic šlehačky
citrónová šťáva
1 lžíce másla
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Brambory nakrájíme na kostičky a dáme vařit do 1 l vody, přidáme masox, majoránku, bobkový list, nové koření a vaříme do změknutí brambor.
Potom odstraníme bokový list a nové koření, přidáme na kolečka nakrájené klobásy, necháme přejít varem a zahustíme jíškou Knorr- světlou. Přidáme 5 lžic šlehačky, lžíci másla a dochutíme citrónovou šťávou a solí.
Podáváme s chlebem nebo s pečivem.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 983x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Hodolanská omáčka s klobásou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist