Babiččin kapsář

Suroviny

4 plátky z krůtích prsou
4 plátky šunky
4 plátky sýra
1 vejce
1 cibulku
1 balení žampiony sterilované
sůl
pepř
muškátový oříšek
1 lžíce olivového oleje
1 lžička kremžské hořčice
Na obalení:
hladká mouka
vajíčko
strouhanka

recept nemá fotografii

Postup

Plátky z krůtích prsou mírně naklepeme, osolíme opepříme. Cibulku zpěníme na olivovém oleji, přidáme vejce a okapané žampiony z konzervy a uděláme řidší míchanici. Osolíme, opepříme, dochutíme strouhaným muškátovým oříškem a troškou kremžské hořčice /nemusí být/.
Šunku položíme na rozklepané maso, dále plátek sýra a část umíchaného vejce se žampiony. Složíme napůl, jako kapsu a okraje paličkou na maso mírně sklepneme k sobě.
Obalíme v trojobalu, osmažíme a podáváme s bramborovou kaší nebo hranolkami.
Obměna:
Také můžeme kapsu spíchnout párátkem a jen rychle orestovat z obou stran, naskládat do pekáčku, posypat strouhaným sýrem, zalít šlehačkoua zapéct asi 10 minut v troubě.
Poznámka:
Plátky z krůtích prsou mají výhodu, že jsou relativně velké a dobře se z nich dělá kapsa. Jen pozor při naklepávání, protože krůtí maso je poměrně řídké. Naklepáváme pouze zlehka a nejlépe přes mikrotenový sáček.
Lze samozřejmě použít i větší kuřecí prsa.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 754x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Babiččin kapsář


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist