Bublanina s mřížkou

Suroviny

4 vejce
200 g cukru krupice
1 vanilkový cukr
125 ml oleje
125 ml vody
1 lžíce citrónové šťávy
400 g polohrubé mouky
1 prášek do pečiva
čokoládový toping
ovoce

recept nemá fotografii

Postup

Žloutky, cukr, vanilkový cukr a olej ušleháme. Přilijeme vlahou vodu a citrónovou šťávu, přidáme mouku promíchanou s práškem do pečiva a nakonec lehce přimícháme tuhý sníh z bílků. Těsto nalijeme na plech vytřený tukem a vysypaný hrubou moukou, povrch poklademe rovnoměrně ovocem. Mřížky nastříkáme čokoládovým topingem (nebo můžeme použít rozpuštěnou čokoládu na vaření). Pečeme v troubě předehřáté na 200 stupňů C. Toto těsto na bublaninu je poměrně suché, takže se hodí kombinovat ho s vlhčími druhy ovoce (jahody, višně, hodně vyzrálé broskve apod.)

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 712x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Bublanina s mřížkou


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist