Selský talíř
Suroviny
500g velmi libového bůčku od pupku
500g uzené krkovičky rozdělené asi na 4 plátky
1 kuře
cibule
česnek
sůl
kmín
Postup
Do pekáče dáme bůček, uzenou krkovičku a kuře rozdělené na díly. Maso Osolíme, okmínujeme podlijeme vodou a dáme péct jako klasickou vepřovou. Po chvilce přidáme cibuli a česnek. Pečeme do měkka. Po upečení můžeme do výpeku zamíchat trochu hladké mouky, podlit vodou a nechat provařit.
Jako příloha klasika-knedlík a zelí.
Tento talíř je výborný, je lepší ho připravovat pro více osob.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 3 725x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Selský talíř
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!