Dušené kapustové zelí
Suroviny
1 kapusta
2 velké cibule
olej
sůl
ocet
cukr
Postup
Kapustu nakrájíme nadrobno jako zelí a dáme do vody na chvilku vařit. Potom ji scedíme a propláchneme studenou vodou. Na olej dáme nakrájenou cibuli a necháme malinko zesklovatět. Přidáme kapustu, osolíme a necháme dusit. Pokud je potřeba podléváme trochu vodou. Když je kapusta měkká, dochutíme solí, octem a cukrem.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 6 767x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu:
tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil
10
Komentáře receptu Dušené kapustové zelí
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!