Masové lasagne

Suroviny

½ balíčku lasagní
1 cibule
3 stroužky česneku
250 g mletého hovězího masa
1 malý rajčatový protlak
200 ml sladké smetany
3 trojúhelníčky taveného sýra
200 g nastrouhaného tvrdého sýra
olej
sladká paprika
mletý pepř
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Lasagne si připravíme dle návodu na obalu (názory na nutnost je předvářet či nepředvářet se značně liší – viz naše Fórum). Na oleji zpěníme drobně nakrájenou cibuli, přidáme mleté maso a za stálého míchání ho opečeme. Vmícháme rajčatový protlak, okořeníme pepřem, paprikou, utřeným česnekem, osolíme, trochu podlijeme a podusíme. Smetanu zahřejeme a rozpustíme v ní tavený sýr nakrájený na menší kousky. Do máslem vymazané zapékací misky nalijeme trochu smetanové omáčky, položíme vrstvu uvařených lasagní, potom část masové směsi, posypeme strouhaným sýrem a vrstvy opakujeme až do spotřebování surovin. Povrch posypeme strouhaným sýrem a zapékáme v troubě při teplotě asi 200 stupňů C po dobu asi 30 minut.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 002x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Masové lasagne


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist