Lasagne s tuňákem
Suroviny
10 plátků lasagní
1 sklenice boloňské omáčky
2 - 3 konzervy tuňáka v kouscích
kysaná smetana
strouhaný sýr
Postup
Bez ohledu na to, co je napsáno v návodu na obalu, vařím 10 plátů lasagní v osolené vodě 6 minut, potom je ihned opatrně po jedné přendám do většího množství studené vody (používám naběračku na knedlíky a pomáhám si vidličkou).Vymažu hlubší zapékací misku a postupně lasagne vrším na sebe, přičemž na každou dám boloňskou omáčku a kousky tuňáka. Nahoru pak dám strouhaný sýr smíchaný s kysanou smetanou a odkryté peču 35 minut při 180 stupních (povrch mírně zrůžoví). Je to rychlé, dobré a nic se na tom nedá pokazit!
Taky jsem místo tuňáka prokládala lasagne plátky šunky a žampiony z konzervy a střídavě jsem používala boloňskou omáčku a sýrovou omáčku na těstoviny, kterou jsem si našla v kuchařce. Taky to mělo úspěch.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 971x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Lasagne s tuňákem
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!