Jednoduchý boršč z Podkrkonoší
Suroviny
1 sklenice kysaného zelí
1 velká mrkev
1 velká petržel kousek celeru, 750g až 1000g vepřového bůčku od pupku nebo plecka 1 malý kečup
sůl
celý pepř
nové koření, bobkový list zakysaná smetana
Postup
Zelí propláchneme a pokrájíme na menší kousky a dáme do hrnce s vodou. Maso nakrájíme na malé kostky a zrovna tak i zeleninu. Přidáme koření a zalijeme kečupem a necháme vařit do měkka. Když je maso i zelenina měkká, osolíme. Na talíř dáme porci boršče a přidáme lžičku smetany. Toto množství je asi na 5 litrů polévky.
Už se nazahušťuje, je dost masa a zeleniny.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 589x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Jednoduchý boršč z Podkrkonoší
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!