Joskovo masíčko

Suroviny

vepřová krkovička
cibule
papriky zelené
rajčata
sůl
pepř
sádlo
světlé pivo

recept nemá fotografii

Postup

Jak velká kupka masa, tak velká kupa pokrájené cibule, papriky a rajčat.
Krkovička se pokrájí na přibližně na 4 cm silné plátky, osolí, opepří a dá se do pekáčku na rozpuštěné sádlo. Rychle se opeče, aby se maso zatáhlo. Pak se přidá cibule, papriky a rajčata. Dá se do trouby péci. Po chvilce se podleje pivem a nechá se péct do měkka. Během pečení se podlévá vodou i pivem jen tak, aby se maso a zelenina nepřipálila. Na konci pečení by měla být zelenina rozhňaňaná na takový hustý sos a maso pěkně měkké, aby se rozpadalo.Takže nepospíchat. Pěkně pomalu.Podává se s chlebem. Nejlepší je, když se maso může dělat venku na zahradním ohništi. To je pak pohádka na večerní posezení s přáteli. Na zapití je nejlepší pivo.
Kdo chce může dát i jiné koření třeba chili, pálivou papriku atd., to už podle chuti.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 471x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Joskovo masíčko


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist