Jemný guláš pro diabetiky
Suroviny
(pro 4 osoby)
320 g masa (libové hovězí, telecí, vepřové, králičí, nejlépe směs)
200 g rajčat
40 g oleje
1 cibule
20 g brambor
majoránka
mletý kmín
petrželová nať
sůl
Postup
Omyté kostky masa zprudka opečeme na oleji a podlijeme horkou vodou. Osolíme, doplníme omytá a nakrájená rajčata, celou oloupanou cibuli a dusíme pod pokličkou na mírném plameni. Když je maso téměř měkké, přidáme očištěné, jemně nastrouhané syrové brambory, mletý kmín a majoránku. Z hotového guláše vyjmeme cibuli (pokud se rozdusila, nevadí) a přidáme drobně nasekanou petrželovou nať.
Celkem: energetická hodnota 3149 kJ, sacharidy 18 g, tuky 61 g, bílkoviny 34 g
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Zdena,
Zobrazeno 5 871x
Komentáře receptu Jemný guláš pro diabetiky
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!