Prdelačka

Suroviny

1 jelítko
3 brambory
4 stroužky česneku
pepř
sůl
majoránka
1 l vývaru

recept nemá fotografii

Postup

Očistíme si brambory a česnek. Připravíme si vývar, dáme do něj vařit na kostky nakrájené brambory. Z jelítka odstraníme obal, rozkrájíme jej na kousky, přilijeme část vývaru a rozmačkáme ho vidličkou na kaši. Tu vlijeme do vývaru s bramborami. Podle potřeby přisolíme, přidáme prolisovaný česnek a majoránku. Povaříme asi 10 až 15 minut a podáváme. Můžeme posypat zelenou natí.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 075x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: Počet hodnotících uživatelů 8,00 (počet: 2) 8,00 2 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Prdelačka


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist