Prdelačka
Suroviny
1 jelítko
3 brambory
4 stroužky česneku
pepř
sůl
majoránka
1 l vývaru
Postup
Očistíme si brambory a česnek. Připravíme si vývar, dáme do něj vařit na kostky nakrájené brambory. Z jelítka odstraníme obal, rozkrájíme jej na kousky, přilijeme část vývaru a rozmačkáme ho vidličkou na kaši. Tu vlijeme do vývaru s bramborami. Podle potřeby přisolíme, přidáme prolisovaný česnek a majoránku. Povaříme asi 10 až 15 minut a podáváme. Můžeme posypat zelenou natí.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2 075x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Prdelačka
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!