Ljutenica
Suroviny
1 středně velký brambor
10 stroužků česneku
2 cibule
sůl
1-2 lžíce oleje
kečup
Postup
Oloupaný brambor uvaříme do měkka a ještě horký vidličkou rozmačkáme. Česnek a cibuli oloupeme, překrájíme a protlačíme lisem. Přidáme rozmačkaný brambor, olej, hodně osolíme a s kečupem promícháme na kašovitou směs. Napěchujeme ji do skleničky, uzavřeme a necháme rozležet.
Používáme ke grilovanému nebo přírodnímu masu.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 2 731x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Ljutenica
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!