Ljutenica

Suroviny

1 středně velký brambor
10 stroužků česneku
2 cibule
sůl
1-2 lžíce oleje
kečup

recept nemá fotografii

Postup

Oloupaný brambor uvaříme do měkka a ještě horký vidličkou rozmačkáme. Česnek a cibuli oloupeme, překrájíme a protlačíme lisem. Přidáme rozmačkaný brambor, olej, hodně osolíme a s kečupem promícháme na kašovitou směs. Napěchujeme ji do skleničky, uzavřeme a necháme rozležet.
Používáme ke grilovanému nebo přírodnímu masu.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 2 731x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Ljutenica


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist