Kapr s houbami po maďarsku

Suroviny

4 porce kapra (asi 600 g)
200 g směsi čerstvých hub
1/16 litru
husté smetany
1/8 litru kyselé smetany
1/16 litru přírodního bílého vína
100 g másla
1 lžíce hladké mouky
1 cibule
zelená petržel
sůl

recept nemá fotografii

Postup

Očištěné porce kapra osolíme, vložíme do pánve s rozpuštěným máslem, polijeme vínem, přidáme očištěné, oprané a na malé kousky nakrájené houby, drobně usekanou cibuli, jemně nakrájenou zelenou petrželku, opepříme a osolíme. Povrch pánve pokryjeme alobalem a v troubě do měkka podusíme. Mouku rozmícháme se sladkou i kyselou smetanou, přelijeme přes měkkou rybu a ještě krátce zapečeme. Podáváme s vařenými brambory.

Doba přípravy:
Doba vaření:
Celková doba:

Recept přidal(a) ,
Zobrazeno 1 525x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Hodnocení receptu: tento recept ještě žádný uživatel nehodnotil 10
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
čím více bodů, tím lepší recept

Komentáře receptu Kapr s houbami po maďarsku


Vybrat podle fotografie

Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.

Vybrat recept podle fotografie

Online kuchařka v mobilu

Nyní na Google Play Získat na App Store Získat od Microsoftu

Kategorie

Přihlášení

:
:

reklama
Svíčková na smetaně

Recept na nejlepší české jídlo.

Recepty

Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.

Inzerujte zde!

Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!

TOPlist