Kapr s houbami po maďarsku
Suroviny
4 porce kapra (asi 600 g)
200 g směsi čerstvých hub
1/16 litru
husté smetany
1/8 litru kyselé smetany
1/16 litru přírodního bílého vína
100 g másla
1 lžíce hladké mouky
1 cibule
zelená petržel
sůl
Postup
Očištěné porce kapra osolíme, vložíme do pánve s rozpuštěným máslem, polijeme vínem, přidáme očištěné, oprané a na malé kousky nakrájené houby, drobně usekanou cibuli, jemně nakrájenou zelenou petrželku, opepříme a osolíme. Povrch pánve pokryjeme alobalem a v troubě do měkka podusíme. Mouku rozmícháme se sladkou i kyselou smetanou, přelijeme přes měkkou rybu a ještě krátce zapečeme. Podáváme s vařenými brambory.
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Online kuchařka,
Zobrazeno 1 525x
Zdroj: ceskahospodynka.cz
Komentáře receptu Kapr s houbami po maďarsku
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
Recept na nejlepší české jídlo.
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!