Chléb z mlýna Korunka
Suroviny
4 kelímky chlebové pšeničné mouky
1 kelímek chlebové žitné mouky
360 ml vody - teplota 28°C
1,5 bal. kvasnic = 63 g nebo 20 g instantního droždí
4 kávové lžičky soli
2 polévkové lžíce cukru
2 polévkové lžíce oleje
2 kávové lžičky kmínu
Postup
1 kelímek = 250 ml
Program Quick - 1,1 kg
Doba přípravy: |
|
Doba vaření: |
|
Celková doba: |
|
Recept přidal(a) Markéta,
Zobrazeno 3 086x
Hodnocení receptu:
9,00 (počet: 2)
9,00
2
10
Komentáře receptu Chléb z mlýna Korunka
anonym: | pátek 7. září 2007 |
Chléb je výborný, ale dávám mnohem méně kvasnic. Jen tu malou odměrku sušených kvasnic.Eva |
Vybrat podle fotografie
Nevíte co uvařit? Najděte si recept podle fotografie.
Vybrat recept podle fotografieKategorie
Maso (2167) |
Bezmasá jídla (686) |
Přílohy (81) |
Moučníky (1539) |
Různé (2078) |
Pro diabetiky (47) |
Grilování (75) |
Přihlášení
reklama
Svíčková na smetaně
Recept na nejlepší české jídlo.
Recepty
Nejlepší recepty pro vaše vaření na Receptuj.cz.
Inzerujte zde!
Máte zájem o reklamu? Kupte si textový odkaz na této pozici!